Scherm reparatie

Scherm reparatie

Een gebarsten scherm is erg schrikken en maakt uw telefoon of tablet kwetsbaar voor meer beschadigingen. Gelukkig kunt u snel terecht bij iFixToday voor een scherm reparatie.

Geen onnodige wachttijden

Bij iFixToday in Amersfoort bent u verzekerd van een snelle service. U kunt online een afspraak maken. U wordt dan direct geholpen. In bijna alle gevallen is uw smartphone of tablet in maximaal een half uur weer gerepareerd. U hoeft dus niet onnodig lang te wachten. Tijdens de reparatie kunt u in de winkel een kopje koffie of thee drinken. Na de scherm reparatie kunt u uw eigen smartphone of tablet direct weer in gebruik nemen. Indien u tijdens het wachten gebruik wilt maken van een smartphone of tablet dan kunnen we u een toestel te leen aanbieden. Zo kunt u tijdens het wachten gewoon online zijn.

Eerlijke en transparante reparatie

Het kan ook zijn de schermconnector losgeschoten is waardoor het lijkt alsof uw scherm kapot is. In dat geval is een scherm reparatie natuurlijk onnodig. Bij iFixToday.nl kunt u altijd meekijken tijdens de reparatie. Hierdoor bent u verzekerd van een eerlijke en transparante reparatie zónder onnodige kosten!

Al meer dan 10 jaar is iFixToday in Amersfoort een toonaangevende winkel voor al uw reparaties aan smartphone en tablet. Een online afspraak voor de reparatie aan uw smartphone of tablet kunt u via onze website inplannen. Ook voor een reparatie aan uw computer, laptop of console kunt u bij ons terecht. Kijk op de website voor de mogelijkheden.