Refurbished iPhone

Refurbished iPhone

Bij iFixToday kunt u ook terecht voor een refurbished iPhone. Dit zijn iPhones die om verschillende redenen retour zijn gekomen. Bijvoorbeeld door een technisch mankement maar ook door inruilprogramma’s of bij overproductie. Deze refurbished iPhones mogelijk niet meer als nieuwe smartphones verkocht worden maar zijn wel zo goed als nieuw.

Het refurbishment proces

Om te zorgen dat ze naar behoren werken de technische mankementen uit te sluiten of te repareren ondergaan de iPhones een refurbishment proces. Dit zijn vaak kleinere reparaties zoals het vervangen van de batterij. Alle telefoons zijn simlockvrij. De refurbished iPhone wordt helemaal schoongemaakt, de data wordt verwijderd en hij wordt op bepaalde punten gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Het eindresultaat van dit proces is een uitstekend werkende smartphone met een standaard garantie van 24 maanden. Het grote voordeel is de prijs. Op een refurbished iPhone bespaart u al snel tot 60% ten opzichte van een nieuwe iPhone. Niet alleen is het heel voordelig maar ook nog eens heel duurzaam om te kiezen voor een refurbished iPhone.

A, B en C toestellen

Bij iFixToday kunt u kiezen uit een A, B of C refurbished iPhone. A en B toestellen zijn nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Een C toestel kan gebruikerssporen hebben. Uw iPhone wordt helemaal functioneel gemaakt voor u en uitvoerig getest. U kunt uw iPhone dus direct in gebruik nemen. En dat voor een zeer lage prijs.
Wilt u meer informatie over refurbished iPhone? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.